Våra tjänster

E-handel

Vi kan e-handel och har dessutom ett brett helikopterperspektiv på kringliggande områden. Bilden nedan illustrerar hur vi ser på e-handel. För framgångsrik e-handel gäller det att få till en fungerande helhet. Till kärnan räknar vi e-handelsplattformen, affärssystem, lagersystem samt verktyg för sök och personalisering. Vi har arbetat med ett flertal e-handelsplattformar.

För att erbjuda våra kunder en välfungerande helhet samarbetar vi med kompetenta partners. Vi hjälper gärna till med kravställning för drift och har stor erfarenhet av det. Att sätta upp servrarna överlåter vi till driftsbolag vars enda uppgift är att se till att er site är uppe och levererar dygnet runt, året runt.

Vår personal har en lång erfarenhet inom utveckling och drift av e-handelsplattformar, både när det gäller utveckling av front-end och back-end samt integrationer mot andra system. Oavsett om det är mindre förändringar eller ett stort projekt som införande av nytt betalsätt eller byte av e-handelsplattform så har vi gjort det tidigare.

Eastlane - Våra tjänster

Magento

Tillsammans med Nordic Etail har vi en mycket hög kompetens inom Magento. Vi har migrerat till Magento, migrerat från Magento, byggt moduler och integrationer.